Opleiding trainer "Snel leren = leuk leren"
Opleiding trainer “Snel leren = leuk leren”
Wil jij middelbare scholieren en studenten op weg helpen efficiënter te leren en huiswerk/studie beter te organiseren door hen de cursus “Snel leren = leuk leren” aan te bieden?
Ben je leerkracht, Remedial Teacher, Intern Begeleider, Kindercoach of MatriXcoach?

De cursus “Snel leren = leuk leren” biedt een totaalpakket aan studievaardigheden voor middelbare scholieren en studenten. Het laat deelnemers in een heldere, overzichtelijke opbouw zien hoe je je huiswerk kunt plannen en organiseren, maar ook hoe je de verschillende schoolvakken het beste kunt leren.

Daarnaast geeft de cursus inzicht in het effect van de houding en het gedrag (lees “denkpatroon”) van de deelnemer op de school- of studieresultaten en leer je vaardigheden als snellezen en mindmappen.

Het resultaat is direct zichtbaar omdat alles wat er tijdens de cursus wordt behandeld direct toepasbaar is op het huiswerk. Het meer en makkelijker leren in minder tijd is binnen enkele weken zichtbaar en dat brengt enorm enthousiaste en gemotiveerde cursisten met zich mee.

De cursus is geschikt voor elke middelbare scholier van VMBO-t tot en met Gymnasium, alsmede studenten MBO, HBO en universiteit en kan op elk moment in het jaar gevolgd worden, vanaf de brugklas tot en met het examenjaar. De kennis en vaardigheden kun je de rest van je leven gebruiken, aangezien snellezen, mindmappen, plannen en organiseren vaardigheden zijn waar je ook tijdens je vervolgstudie of werk enorm veel profijt van zult hebben.

Omdat de cursus in 6 weken à 1 uur les wordt gegeven zijn er veel trainers nodig om leerlingen in Nederland en België de cursus te kunnen laten volgen in (de buurt van) hun woonplaats.

Kijk hier voor meer informatie over kosten, data en locatie.

Wil jij leren hoe je de cursus “Snel leren = leuk leren” in jouw omgeving kunt geven?

Schrijf je dan nu in voor de tweedaagse opleiding tot trainer “Snel leren = leuk leren”.