Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Time 2 PlannerTime 2 Planner

De 13-wekelijkse no-nonsense planner van
Time 2 Control.

Het kon uiteraard niet uitblijven, een handige planner die niet alleen naadloos aansluit bij de cursus “Snel leren = leuk leren” maar voor iedereen een slimme studiehulp is. Of je nu voor het eerst je huiswerk moet gaan leren bijhouden of je doet op latere leeftijd een extra studie, de Time 2 Planner helpt je niet alleen snel en overzichtelijk je huiswerk of studiewerk bij te houden, er is meer dan voldoende ruimte om er meteen een SMART-planning in op te nemen.

De Time 2 Planner bevat geen data, deze kun je zelf invullen waardoor je hem op elk moment van het jaar, en bij iedere nieuwe periode of semester kunt gaan gebruiken.

Voor diegenen die al regelmatig met onze handige planners van de pagina 'handig om te hebben' werken: de (visuele) weekindeling, toetsplanner en het leerschema zijn in de Time 2 Planner opgenomen. Na elke periode kun je dus meteen jouw toetsen in kaart brengen en plannen in jouw slimme studiehulp.
De Time 2 Planner is in onze webshop per vier stuks voor € 14,- te bestellen. Wil je graag beginnen met één Time 2 Planner? Die kun je voor € 4,- aanschaffen bij onze geregistreerde trainers.

Informeer altijd vooraf of de trainer in jouw buurt de Time 2 Planner op voorraad heeft.

Je vindt hier een overzicht van alle verkooppunten in Nederland
.

Wil je de planners op school inzetten en een grotere hoeveelheid bestellen?
Dit kan per mail via info@time2control.nl.
Vanaf 50 stuks zijn de planners € 3,25 per stuk.
Vanaf 100 stuks zijn de planners € 3,00 per stuk.
Onze slimme insteekhoezen om de planners te personaliseren kosten € 1,25 per stuk

* Prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.

Klik op de miniatuur hieronder voor een impressie.


Help ons de ideale Time 2 Plan-agenda samen te stellen


Na de Time 2 Planner volgt uiteraard ook een jaaragenda. Wij willen jouw hulp daarbij graag inschakelen, want wie kan er nu beter vertellen hoe een ideale Time 2 Plan-agenda eruit moet zien dan de gebruiker, jij dus!

Vul de vragenlijst in en help mee om jouw ideale huiswerk-planner samen te stellen. Degenen met een idee dat we uitvoeren krijgt van ons een eerste exemplaar cadeau. Let op, het moet hierbij wel om vernieuwende ideeën gaan, die nog niet in de standaard schoolagenda’s zitten. Bijvoorbeeld het opnemen van een lesrooster is geen vernieuwend idee. Bij inzendingen met hetzelfde idee geldt degene die het eerst is ingediend, de datum komt automatisch op het formulier in onze mailbox te staan.

Ben jij klaar voor onze trainersopleiding?